Inteligentní Klávesy- Set Z Klávesové Zkratky Pro Windows

homepage

Windows má šarže z různé volby na jak , který jste použít . Nejste vázaný na s myší nebo a touchpad . Když jste si někdy mysleli, že musí být být a rychlejší Way , než zvýraznění hledání nebo Stuff tlačítko a then Kliknutím na tlačítko na vaše myš, pak jste pravděpodobně Right . Níže jsou některé zkratka klíče pro Windows , který může nebo může není know o, více zde.

F5 pro obnovení a stránka

Tento postup funguje na Near dost jakékoli prohlížeč. které je velmi dobrý  Skvělé zprávy Pokud jste uživatel Firefoxu spolu s vaše mate je a potvrzeno Internet Explorer osoba, která ještě jste Exchange PC někdy. Místo na lov informace kde je tlačítko Aktualizovat (nebo má přeneseno na Užijte si Firefox Failed Pokud je převedeno na variant 4), jednoduše stisknutím tlačítka F5 aktualizujte stránku jste on .

Vyzkoušet CTRL Y

Tento je poněkud Strange as funkce jiný efekt na on App jste používáte. Tedy vyzkoušet něco , které jste starosti o. V určité aplikace , stisknutí klávesy CTRL Y bude znovu co jste pokračovat zadali. V Others, to will odstranit řádek jste na. Its ' obyčej pøed datle okna kdo is důvod not as konzistentní jako , které chcete .

Ctrl-n

Obvykle Start Fresh okno program jste spuštěna. Zda to je prohlížeč , Word, Excel nebo cokoli. neúmyslně stisknutím klávesy CTRL-N CAN často vést k úzkost jak to zobrazí se , že jste pouze smazal co jste zadali. Stop pot- nejste-jste pouze otevřeli zbrusu nový instance z program . Zavřít to nebo Využijte náhledy na Foot z na vybrat předchozí case.

F2

Tento nabízí cesta pro přejmenování souboru . Kdykoli jste in soubor otevřít nebo uložit soubor programy jako Word, zvýraznění název souboru a stisknutím klávesy F2 bude povolit One, chcete-li upravit název dokumentu. Skvělé if jste uložené některé věci s překlep v dokument jméno a vědět nikdy viz IT znovu Pokud nejste přejmenovat do něco rozumnější. Funguje v Excelu jako velmi (dobře -zvýrazněte buňky a stiskněte F2 Chcete-li být schopni upravit , který buňky.

Ctrl-f

Jak does tato burza dle plán až k plán a rovněž dokonce dle líčení až k líčení zatímco inženýři Applications try , aby Things více dosažitelné. Test out CTRL-F a zjištění cesta programy k němu odpovědět .

 

Užitečné if www jste hledáte v má Done něco Strange s jeho vlastní písmo velikosti. CTRL + bude rozhodně go up velikost (řekněme z 100% na 125%), CTRL-bude přetažení dolů o velikost. Spolu s CTRL 0 (to je , že je nula, ne písmeno o) může go zpět do vaší rutiny 100 procent velikost obrazovky která je daleko snazší než bít pár z this ostatní mix je cesty krát v případě, že jste byli při pohrávání více než je dobré pro vy .

Aplikace nabídka Konkrétní zkratky

Near dost cokoli to je podtržené v menu programu může také být zavolal stisknutím klávesy ALT a podtržené písmeno. As nelze do this s položkami nabídky které nejsou okamžitě viditelné- cokoliv pod Dokument v nabídce soubor instance -tam bude být zásoba app Special zástupce zástupce že can být dosaženo, některé časy s klávesu CTRL pomocí a heslo, někdy by pomocí jednoho z F klávesy na Top z vaší klávesnice Computer.